top of page
Zoeken

Karamel

Karamel kan je op meerdere manieren maken, maar stiekem vind ik dit toch echt de lekkerste! Hij is niet te dun en heeft een lekkere structuur en smaak.


Ingrediënten:

❀ 325 gr suiker

❀ 150 gr roomboter

❀ 325 ml slagroom

❀ 2 el dessertsaus karamel

❀ snufje zout


Bereiding:

  1. Laat de suiker in een pan smelten tot er karamel ontstaat en draai met de pan heen en weer ~dus niet roeren ook al is dit heel verleidelijk ;-)~

  2. Verwarm in een ander pannetje de slagroom (hij mag niet gaan borrelen en koken!) en voeg dit toe aan de karamel

  3. Vanaf nu kan je wel roeren en roer alles door tot een gladde saus

  4. Voeg als laatste de boter toe en het snufje zout en meng alles goed door elkaar


 
 
 

Opmerkingen


  • Knipsel
bottom of page