top of page
Zoeken

Regenboogslof

Bijgewerkt op: 1 aug 2021

Ingrediënten:

Deeg Fruit

❀ 250 gr bloem ❀ Aalbessen

❀ 2 tl bakpoeder ❀ Mandarijn

❀ 180 gr boter, op kamertemperatuur ❀ Banaan

❀ 100 gr suiker ❀ Kiwi

❀ 80 gr donkerbruine basterdsuiker ❀ Blauwe bessen

❀ 1 eidooier ❀ Frambozen

❀ 1 citroen [rasp]

❀ 0,5 tl zout


Bereiding:

  1. Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot je er een samenhangende bal van kunt maken

  2. Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het minimaal 1 uur rusten in de koelkast

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C boven- en onderwarmte en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  4. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een dikte van 1 cm en steek met een ingevette sloffenring een deegplak uit het deeg

  5. Bak de sloffen in 25 minuten gaar

  6. Verwijder de sloffenring direct na het bakken en laat de sloffen afkoelen.

  7. Snijd al het fruit en decoreer de slof hiermee


 
 
 

Comments


  • Knipsel
bottom of page